søndag den 16. november 2014

Rokketands madpakken


Hvad gør man lige når lille junior begynder at tabe tænder? Det er slet ikke så nemt at finde på noget til madpakken, som kan tygges, uden at det gør ondt i rokketanden.


   


Rugbrød er for hårdt i kanten, og mange brødtyper kan være svære at tygge, især hvis flere tænder er på vej ud samtidig.




Kanten på rugbrødet kan naturligvis skæres af, og smørbart pålæg som leverpostej, torskerogn, smørost osv. kan lægges på. Alt der er blødt er godt.


I aftes tabte Filippa sin 5. tand. Der er tre huller efter tænder som mangler, og der er stadig to rokketænder foruden hullerne. Så nu er gode råd dyre. Ikke engang hendes yndlings ”hesteboller” kan hun spise. Så I dag ser madpakken sådan her ud:


 


Fuldkornspasta blandet med skinke og agurk. Vi havde fået hamburgryg til aftensmad i går, og de sidste par skiver der var i overskud, skar jeg i bitte små tern/strimler, som hun kunne få med i dag. Det er forholdsvis blød mad, så jeg håber det går. Ellers må jeg i det kreative hjørne J


Held og lykke med alle de små uforløste barnetænder derude. Giv mig endelig et praj, hvis I har nogle ideer til hvad man ellers kan servere for de små purke, når tænderne rasler rundt derinde.


Rigtig god dag og uge!







Ingen kommentarer:

Send en kommentar