Her er en pizza udgave for de lidt større børn/teenagere,
eller for børn som bare elsker spinat. Jeg synes selv at kombinationen af
spinat og hvidløg er rigtig god. Den smager rigtig godt med en god og frisk
råkost ved siden af. Gerne af den originale slags: Gulerødder og æbler. Men brug det du har, og det du og dine børn kan lide. :)
Pizza
dej
5 dl. Lunkent vand
15 g. gær
1 tsk. Salt
2 spsk. olivenolie
50 g. groft durum mel
400 g. alm. durum mel
Ca. 350-450 g.
hvedemel
Gæren opløses i det
lunkne vand, og der tilsættes salt og olie. Melet blandes og tilsættes lidt
efter lidt. Dejen æltes gerne i 10 min. på røremaskinen. Den skal være våd, men
ikke klistret. Herefter skal dejen hæve i ca. 1 - 3 timer.
Opskriften svarer ca.
til 2 bradepander, eller til en hel del små mini-pizzaer som kan puttes ned i madpakken.
Fyld:
Frossen hakket spinat
Tomatsauce (Jeg bruger Dolmio pastasovs, som fås på glas
i de fleste supermarkeder)
Ostestrimler
Ca. 3 fede hvidløg knuste
Tomatsaucen smørres på bunden, og det andet fyld drysses
henover.
Sættes i ovnen og bages i ca. ½ time.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar