Man kan lave
jordbær på mange måder og i mange afskygninger, men denne her er både enkel,
velsmagende og festlig. Den er perfekt til studenterfesten, til velkomstbordet
på konfirmationsdagen, men også som snack til fødselsdagen, til havefesten, på
marken i høst, eller som et hyggeligt indslag i madpakken om fredagen, som
markerer weekendens komme.
Skyl
jordbærerne og tør dem med en køkkenrulle (eller et helt rent viskestykke).
Smelt chokoladen, og dyp hver enkelt
jordbær i chokoladen, og derefter i knas. Brug det du har derhjemme,
speltflakes, knuste havre/rugfras, cornflakes el.lign. Læg dem derefter på et
stykke bagepapir på en tallerken, og stil dem i køleskabet til du skal bruge
dem.
Tip!
Du kan sagtens bruge mørk chokolade i stedet for hvid, eller lave halvt af
hver, så børnene selv kan vælge deres favorit.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar