tirsdag den 29. april 2014

Jordbær med knas



Man kan lave jordbær på mange måder og i mange afskygninger, men denne her er både enkel, velsmagende og festlig. Den er perfekt til studenterfesten, til velkomstbordet på konfirmationsdagen, men også som snack til fødselsdagen, til havefesten, på marken i høst, eller som et hyggeligt indslag i madpakken om fredagen, som markerer weekendens komme.

Skyl jordbærerne og tør dem med en køkkenrulle (eller et helt rent viskestykke). Smelt chokoladen, og dyp hver enkelt jordbær i chokoladen, og derefter i knas. Brug det du har derhjemme, speltflakes, knuste havre/rugfras, cornflakes el.lign. Læg dem derefter på et stykke bagepapir på en tallerken, og stil dem i køleskabet til du skal bruge dem.

Tip! Du kan sagtens bruge mørk chokolade i stedet for hvid, eller lave halvt af hver, så børnene selv kan vælge deres favorit.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar