De
ryger dog hurtigt, så I behøver ikke at tænke på holdbarhedsdato. Det vigtigste
er at de ligger på køl, så smager de bedst.
Giver
ca. 30-40 stk.
1
hel vaniljestang
100
g. flormelis
175
g. havregryn
2-3
spsk. god kakao
225
g. stuetempereret smør
Ca.
75 g. kokosmel til at trille kuglerne i.
Flæk
vaniljestangen på langs og skrab vaniljekornene ud med en lille kniv. Mas
kornene sammen med en anelse af flormelissen på bordet med kniven, så kornene
skilles ad.
Bland
det hjemmelavede vaniljesukker med havregryn, kakao, flormelissen og smørret,
og ælt det godt sammen til en ensartet masse.
Tril
massen til ca. 30-40 ensartede små kugler og rul dem efterhånden i kokosmel.
Opbevar havregrynskuglerne i tætsluttende beholder i køleskabet.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar