1 rulle butterdej, købes færdig på
køl i supermarkedet
1 pk. skinkekød i strimler
Revet ost
1 æg
Evt. ketchup, oregano, eller hvad du ellers har lyst til at krydre den med
Butterdejen trilles lige så forsigtigt ud. Lad den blive på madpapiret.
Fyldet fordeles ned over midten af firkanten.
Skær siderne skrå, nedad i strimler, et lille stykke fra fyldet og ud. Men endelig ikke skær dem af. Enderne lægges først ind over og så foldes strimlerne ind over fyldet skiftevis fra højre og venstre.
1 pk. skinkekød i strimler
Revet ost
1 æg
Evt. ketchup, oregano, eller hvad du ellers har lyst til at krydre den med
Butterdejen trilles lige så forsigtigt ud. Lad den blive på madpapiret.
Fyldet fordeles ned over midten af firkanten.
Skær siderne skrå, nedad i strimler, et lille stykke fra fyldet og ud. Men endelig ikke skær dem af. Enderne lægges først ind over og så foldes strimlerne ind over fyldet skiftevis fra højre og venstre.
Pensles med æg og bages på 200 grader i ca. 20 min. til den er gyldenbrun
Billedet er fra Olgas blog
Skinkestængerne smager også godt kolde dagen efter i madpakken, eller til
picnickurven. Skær et passende stykke, og pak det ind i smørrebrødspapir – så
er der lidt mundgodt ved siden af rugbrødsmadderne.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar