onsdag den 19. august 2015

Rødspættepaupietter med spinat og serranoskinke


Jeg har været så heldig, at jeg har fået lov til at komme på et kursus i ”Sundhed og livsstil” i de næste fire uger, og det er super spændende. Det er både teori og praksis, hvilket er en god kombination for mit vedkommende. I dag skulle vi i køkkenet, og lave mad sammen med en kok og en diætist. Der blev disket op med en masse lækre retter, som jeg også vil præsentere jer for hen af vejen. Én af dem er denne fantastiske fiskeret, som smager ualmindelig godt.
Denne ret er så enkel, at den stort set ikke kræver nogen forklaring. Samtidig er den lille, og let, og indeholder så mange gode, sunde sager på én gang, at man næsten skulle tro det var løgn.
Opskrift: Til 2 personer
4 rødspættefileter
2 store håndfulde babyspinat
4 stk. serranoskinke
Rødspættefileterne lægges fladt ud på et skærebræt, med skindsiden opad. Tag en lille håndfuld spinat, og mas dem godt sammen i hånden. Læg spinaten på fileten, og rul fileten omkring. Drys med lidt peber, læg skinken rundt om, og læg rullen på et ildfast fad.
Bages i ovnen på 200 grader i ca. 10 min. og serveres med nye kartofler og en god salat til.
TIP!! Ved at bruge rødspættefileterne på denne måde, sikrer du dig, at du får fisk på den sunde måde. Vælger du i stedet at panere fisken, med æg og rasp, får du alt for meget fedt med. Det undgår du helt her, samtidig med at du får masser af god smag fra både spinaten og skinken.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar