Jeg har været så heldig, at jeg har fået lov til at komme
på et kursus i ”Sundhed og livsstil” i de næste fire uger, og det er super
spændende. Det er både teori og praksis, hvilket er en god kombination for mit
vedkommende. I dag skulle vi i køkkenet, og lave mad sammen med en kok og en
diætist. Der blev disket op med en masse lækre retter, som jeg også vil
præsentere jer for hen af vejen. Én af dem er denne fantastiske fiskeret, som
smager ualmindelig godt.
Denne ret er så enkel, at den stort set ikke kræver nogen
forklaring. Samtidig er den lille, og let, og indeholder så mange gode, sunde
sager på én gang, at man næsten skulle tro det var løgn.
Opskrift:
Til 2 personer
4 rødspættefileter
2 store håndfulde babyspinat
4 stk. serranoskinke
Rødspættefileterne lægges fladt ud på et skærebræt, med
skindsiden opad. Tag en lille håndfuld spinat, og mas dem godt sammen i hånden.
Læg spinaten på fileten, og rul fileten omkring. Drys med lidt peber, læg
skinken rundt om, og læg rullen på et ildfast fad.
Bages i ovnen på 200 grader i ca. 10 min. og serveres med
nye kartofler og en god salat til.
TIP!! Ved at bruge rødspættefileterne på denne
måde, sikrer du dig, at du får fisk på den sunde måde. Vælger du i stedet at
panere fisken, med æg og rasp, får du alt for meget fedt med. Det undgår du
helt her, samtidig med at du får masser af god smag fra både spinaten og
skinken.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar