søndag den 12. april 2015

Christinas æggeret


Min dejlige svigerinde er en ørn i et køkken. Hun laver de lækreste ting, og det er altid en fornøjelse at sætte tænderne i hendes hjemmelavede lækkerier. Vi var på besøg i påsken, og her havde hun bl.a. lavet denne her, som jeg fik lov til at ”snuppe” her til bloggen. For den må jeg altså bare dele med jer.

Det her er bare lækkert. Det fungerer både lunt til en god frokost i weekenden, eller kold til madpakken dagen efter – og så tager det næsten ingen tid at lave.


Æggemassen:

2 æg

En lille slat mælk

2 stykker kalkunbacon

Lidt salt og peber

Olie til at smøre skålen med

Pisk æg, mælk, salt og peber sammen. Find en lille skål, som kan gå ind i ovnen. Pensl den med olie indeni, og læg de to skiver bacon rundt i kanten. Hæld derpå æggemassen oveni.

Bages i ca. 20 min. på 175 grader. Bagetiden kan variere, alt efter størrelse og form på skålen. Så hold øje med den.

Serveres lunt med en gaffel til, eller gemmes til madpakken dagen efter. Æggeretten kan tages op af skålen, og lægges i madkassen, så man ikke behøver at slæbe skålen med sig…

Ingen kommentarer:

Send en kommentar