Min dejlige svigerinde er en ørn i et køkken. Hun laver
de lækreste ting, og det er altid en fornøjelse at sætte tænderne i hendes
hjemmelavede lækkerier. Vi var på besøg i påsken, og her havde hun bl.a. lavet
denne her, som jeg fik lov til at ”snuppe” her til bloggen. For den må jeg
altså bare dele med jer.
Det her er bare lækkert. Det fungerer både lunt til en
god frokost i weekenden, eller kold til madpakken dagen efter – og så tager det
næsten ingen tid at lave.
Æggemassen:
2 æg
En lille slat mælk
2 stykker kalkunbacon
Lidt salt og peber
Olie til at smøre skålen med
Pisk æg, mælk, salt og peber sammen. Find en lille skål,
som kan gå ind i ovnen. Pensl den med olie indeni, og læg de to skiver bacon
rundt i kanten. Hæld derpå æggemassen oveni.
Bages i ca. 20 min. på 175 grader. Bagetiden kan variere,
alt efter størrelse og form på skålen. Så hold øje med den.
Serveres lunt med en gaffel til, eller gemmes til
madpakken dagen efter. Æggeretten kan tages op af skålen, og lægges i
madkassen, så man ikke behøver at slæbe skålen med sig…
Ingen kommentarer:
Send en kommentar