søndag den 13. september 2015

Venindesalaten


Jeg har valgt at kalde denne salat for "Venindesalaten" fordi jeg lavede den i går aftes, sammen med nogle gode veninder. Det er bare så hyggeligt at lave mad sammen, og det er absolut ikke sidste gang vi gør det.


Denne salat smager virkelig godt, og den er lige efter årstiden. Den fungerer perfekt til kylling, men er også yderst velegnet til madpakken dagen efter.

Brombær er på sit højeste nu, og smager fortrinligt. De er super sunde, og kan bruges til meget andet end marmelade. Her er de i skøn forening med nektariner, og serranoskinke.


Opskrift:

½ rødt spidskål (almindelig spidskål kan sagtens bruges)

2 nektariner

1 pakke serranoskinke

1 håndfuld brombær

Jomfru Olivenolie med citron

Hak spidskålet fint, og læg det i et ildfast fad. Stænk lidt olivenolie med citron henover, og bland det rundt. Skær nektarinerne i tynde både og skyl brombærrene. Pluk serranoskinken, og læg det hele ovenpå spidskålet. Anret det fint, og sæt det på bordet. Resterne lægges i madpakken til næste dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar