Jeg synes det er rigtig sjovt, at finde på nye salater.
Her er opskriften på en lækker salat, som jeg serverede den anden aften, for
vores gæster. Den faldt i rigtig god jord, og blev rost til skyerne – så det er
med stor glæde, at jeg videregiver opskriften til jer. Jeg håber at I bliver
lige så begejstrede for den, som vi er.
Salaten blev brugt som hovedret, hvor der også blev
serveret små nye kartofler til, som tilbehør. Vi vendte dermed bøtten lidt på
hovedet, fordi det tit er kartofler/ris/pasta, som der bliver lavet mest af.
Her var det grøntsagerne der kom i centrum og det fungerede rigtig godt. Så det
er absolut ikke sidste gang, vi gør det på den måde. Der er smæk på farverne,
og der er proppet med alverdens sunde vitaminer og mineraler – så guf endelig
løs. Og gem endelig noget til madpakken dagen efter…
Opskriften
er enkel:
2 store håndfulde ruccola
4 dl. Perlebyg
1 glas sorte oliven, uden sten
2 hele peberfrugter, tag evt. forskellige farver
1 håndfuld saltede peanuts
1 håndfuld tørrede gojibær
Start med at koge perlebyggen. Følg anvisningen på
pakken/posen. Lad dem køle helt af, inden du blander dem med resten af
ingredienserne. Læg derefter perlebyggen i bunden af en stor salatskål. Skyl,
og tør ruccolaen og peberfrugterne. Skær peberfrugterne i små tern, og hæld det
over perlebyggen. Hæld vandet fra olivene, og hæld dem i skålen. Drys til sidst
med saltede peanuts og de tørrede gojibær. Sæt to skeer i, og bland det godt
sammen.
Rigtig glædelig pinse til jer
alle!!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar