fredag den 13. marts 2015

Pastasalat med kylling


Denne salat er en god ”reste-salat.” Fordi du kan bruge den lille stump kylling fra aftensmaden, som ellers ville have endt sine dage i skraldespanden. Her kommer den i stedet til ære og værdighed, ved at blive mixet op, i en skøn forening af grøntsager og fuldkornspasta. Pastasalat er godt at have med i madpakken, og grøntsagerne kan du selv variere, alt efter hvad dit barn kan lide.


Denne salat blev min frokost i går, og den var vældig god. Jeg brugte:

Fuldkornspasta

Små spinatblade

Agurker skåret i skiver

Fintrevne gulerødder

Radiser skåret fint

Æble skåret i tern

Kyllingerester fra aftensmaden

Kog pastaerne. Skær kyllingekødet i den størrelse du ønsker, og læg dem ovenpå de ordnede grøntsager. Når pastaen er kølet af, kan du blande det hele sammen.

Hiv en bolle/groft flute op af fryseren, og snup den med i farten. Så er bollen tøet op, når du når til frokost – og det er lækkert.

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar