Denne salat er en god ”reste-salat.” Fordi du kan bruge
den lille stump kylling fra aftensmaden, som ellers ville have endt sine dage i
skraldespanden. Her kommer den i stedet til ære og værdighed, ved at blive
mixet op, i en skøn forening af grøntsager og fuldkornspasta. Pastasalat er godt
at have med i madpakken, og grøntsagerne kan du selv variere, alt efter hvad
dit barn kan lide.
Denne salat blev min frokost i går, og den var vældig
god. Jeg brugte:
Fuldkornspasta
Små spinatblade
Agurker skåret i skiver
Fintrevne gulerødder
Radiser skåret fint
Æble skåret i tern
Kyllingerester fra aftensmaden
Kog pastaerne. Skær kyllingekødet i den størrelse du
ønsker, og læg dem ovenpå de ordnede grøntsager. Når pastaen er kølet af, kan
du blande det hele sammen.
Hiv en bolle/groft flute op af fryseren, og snup den med
i farten. Så er bollen tøet op, når du når til frokost – og det er lækkert.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar