mandag den 16. marts 2015

Dagens madpakke


Her kommer en super enkel madpakke, som i den grad er lyn hurtig at lave. Den er faktisk hurtigere at smække sammen, end at smøre rugbrød. Samtidig er den sund, og barnet har flere hyggelige ting at vælge imellem. Jeg kan i hvert fald afsløre, at vores pige blev mægtig glad – og det gør unægtelig også moderen glad…


Den indeholder:

Fuldkornspasta fra aftenen før, skinketern og agurk i tern. Derudover er der små muffinsforme med friske ærter, vindruer, cocktail pølser, og majs-snack. Jeg lægger altid en lille gaffel og en serviet ved (just in case…)

Jeg synes, at det er super sjovt at gå på opdagelse i supermarkederne, for at finde små, sjove ting til madpakker. Der er faktisk et rimeligt udvalg, så der er mulighed for at variere frokosten for børnene. Vores datter synes, at det er sjovt at være med til at vælge både frugt og grønt, fisk og andet til madpakken. Når de små ting først er fundet, og de er derhjemme, tager det ingen tid, at frembringe en sjov, og hyggelig madpakke. Børnene kan sagtens være med til at fordele de små ting, i de små muffinsforme/bøtter. Det er kun hyggeligt at kunne gøre sammen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar