Jeg fik helt lyst til at lave havregrød i dag. Det er
ellers sjældent det sker her om sommeren, men det er lidt køligt i dag, og med
de tunge skyer hængende over os, så stod den på lidt varm morgenmad. Inden jeg
sendte resterne af havregrøden på sin sidste rejse i skraldespanden, kom jeg i
tanke om en idé min diætist havde, om at lave ”småkager” af havregrøds rester. Det
måtte prøves.
Jeg satte små klatter af havregrød på en bageplade,
bredte dem lidt ud med en ske, og dryssede de fleste med kanel. De to sidste
fik lidt lakridspulver på, som forsøg.
Derefter satte jeg dem i en forvarmet ovn på 175 grader i
ca. 20 min. De er serveringsklare med det samme, men det er bedst at de køler
lidt af.
De egner sig rigtig godt til at tage med ud i legehuset
en eftermiddag, hvor der er legekammerater med hjemme, eller når I skal på tur.
De har ikke megen smag, men med lidt krydderier ovenpå,
så er de faktisk ikke så tossede igen. Filippas veninde syntes det smagte lidt
af jul, af risengrød med kanel på… Hun blev mægtig glad for dem, og det gjorde
mig glad. Jeg håber også, at I vil synes om dem.
Rigtig god dag!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar