tirsdag den 17. februar 2015

Rødkålssalat med mango



Denne salat er pragtfuld, både i madpakken og som tilbehør til fx pitabrød eller kylling. Den er meget vitaminrig, og rødkålen giver, udover K og C-vitaminer, en god mæthed, mens mangoen giver friskhed, og C-vitaminer. Pinjekernerne indeholder imunforsvars styrkende E-vitaminer, kalium og jern. Champignonerne forsyner os bl.a. med gode fibre og proteiner, B vitaminer og folinsyre. Så der er masser af grunde til bare at gnaske løs af denne skønne blanding.

Jeg har brugt:

¼ rødkål i tynde skiver

1 mango i tern

½ bakke champignon (de danske er stadig i sæson)

½ pose pinjekerner, som jeg har ristet let på en stegepande, uden fedtstof.

Alt i alt en super enkel salat, som giver et godt boost til kroppen, i denne råkolde februar.

Bon appetit


 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar