Her er opskriften på noget nær verdens bedste kanelkage. Vi
fik den serveret hos børnenes fætter, Markus på 12 år, som selv havde lavet
den. Jeg var dybt imponeret over at han kunne trylle en så lækker sag frem, så
den skulle absolut med her på bloggen, og deraf navnet. Det er en kage, som er
rigtig god at servere en fredag eftermiddag efter skole, eller som ”klasse-kage”
til børnefødselsdag el.lign. Den er meget luftig, og den duft den frembringer,
mens den bager i ovnen, kan føre én op i de højere luftlag.
Glæd dig! Den er alle kalorierne værd!!
800 g. mel
800 g. sukker
4 tsk. Natron
4½ tsk. Kanel
250 g. smeltet smør
1 L. kærnemælk
Bland alle de tørre ingredienser sammen i en stor skål.
Tilsæt til sidst kærnemælk og den smeltede smør. Røres rigtig godt til der
ingen klumper er tilbage, og dejen er ensartet.
Bages ved 200 grader i ca. 45 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar