Jeg må nok sige at denne aftensmad var et gevaldigt hit, for
både børn og voksne. Det er nem aftensmad, og det meste kan ”tippes” direkte i
ungernes madpakker bagefter, hvis der vel at mærke bliver noget til overs, for
der ryger en del ned J
Jeg lavede også en portion fuldkornspasta ved siden af. Den bliver brugt i
morgen sammen med nuggets´ne. En anden version
er også at skære nuggets´ne i mindre
stykker, og sætte dem på spyd sammen med fx agurk og tomat.
Opskrift
Kyllingefilet i små strimler/skiver
Rasp
Æg
Olie til stegning
Kartofler
Salt
Peber
Gulerødder
Spidskål
Skræl kartoflerne og skær dem i små skiver. Læg dem på en
bageplade med bagepapir på, og smør dem med lidt olie, hvorefter de drysses med
salt. Bages ved godt 200 grader i ca. 25 min. Hold øje med at de ikke bliver
brændte.
Imens kartoflerne er i ovnen, kan du begynde at forberede
kyllinge-nuggets. Knald et/to æg (alt efter hvor mange I er) ud i en dyb
tallerken, og pisk det med en gaffel. Tag en dyb tallerken mere og hæld rasp,
salt og peber op i, og bland det sammen. Tag derefter en kyllingefilet, og dyp
den først i æg, og derefter i rasp. Gør det samme med dem alle sammen, og læg
dem til sidst på en varm stegepande med lidt olie i. Varm dem godt igennem til
de bliver gylden sprøde udenpå og hvide/møre indeni.
Skræl gulerødder, riv dem og skær spidskålen groft. Bland
det hele i en skål.
Velbekomme!!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar