25 g. gær
2 dl. Mælk
1 æg
2 spsk. olivenolie
1 tsk. Salt
1 tsk. Gurkemeje
1 tsk. Chiafrø
100 g. rugmel
200 g. hvid hvede
200 g. hvedemel
Ca. 2 bøtter skinkestrimler
1 pose ostestrimler
Lun mælken til den er lunken og opløs gæren heri. Tilsæt de
våde ingredienser. Bland mel og krydderier sammen, og hæld det i dejen. Ælt
dejen godt, gerne i 10 min, så den bliver rigtig smidig.
Lad dejen hæve i 2 timer
Hæld dejen ud på et meldrysset bord, og del den i to. Tag
den ene ”klump” og rul den ud i en cirkel. Del cirklen i 8 trekanter med en
kniv. Drys skinkestrimler og ost på den brede ende af trekanten, og rul mod
midten (den spidse del af trekanten). Sæt ”hornet” på en bageplade med
bagepapir på, og fortsæt på samme måde med resten. Lad hornene hvile i ½ time,
mens ovnen bliver varm. Pensl dem med æg.
Bages på 225 grader i ca. 12 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar